woensdag 22 januari 2014

Inflatie en het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd

Inflation wave (4235 x 4505)Zal het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd inflatie veroorzaken? 


Men dient inflatie eerst te begrijpen. Vele jaren geleden vroeg ik een big shot in de bank een definitie voor inflatie en zijn antwoord was nogal onsamenhangend, het is als een kwestie van mening. Dus zouden we beter kijken naar de feiten dan de meningen en rechtvaardigingen van 'Wat inflatie is?' En 'Waarom het bestaat?'

Op een bepaalde manier, als we teruggaan in de geschiedenis, is inflatie een extensie van de wreedheid van de mens. Wanneer er niet genoeg is, dan staat het de zogenaamde ideologie van 'vraag en aanbod' de hebzuchtige vrij de prijs te verhogen en aan de hoogste bieder te verkopen en ervoor te zorgen dat de ideologie dat 'geld is macht' ingebakken raakt in het menselijk bewustzijn.

Een ander perspectief van inflatie is dat het een extensie van de Public Relations en reclame is. In reclame is het echte plaatje gephotoshopt om het meer in lijn te brengen met de geest, raakt de geest beheerst door deze beelden, gaat in associatie en een relatie van vergelijking en oordeelt de werkelijkheid vervolgens op basis van deze foto's; dit creëert verlangens die hetzelfde type van vraag en aanbod produceren waar de mens, die geleid wordt door deze beelden en propaganda, zal doen wat ze kunnen om een ​​product te kopen dat wordt opgeblazen in zijn beeld.

Nu is het knappe van deze inflatie van producten door Public Relations dat je de kleine lettertjes moet lezen. De grote druk is allemaal nep en valse beelden - de kleine lettertjes bevat alle juridische waarheden, de echte waarheid over iets is altijd de kleine lettertjes, want daar weet je dat je de informatie krijgt over de bijwerkingen, garanties, geplande veroudering, alle negatieve dingen is in de kleine lettertjes, terwijl alle positieve dingen in de grote druk staat. Dit is dezelfde aard van positief denken: het blaast het beeld op aan de positieve kant, het doet de negatieve kant slinken wat extreme onbalans veroorzaakt hetgeen zichzelf uiteindelijk in de algehele samenleving weerspiegelt als armoede en rijkdom.

Laten we eens kijken naar een ander punt van de inflatie: de doelbewuste inflatie van prijzen om de winsten van de multinationals te vergroten, terwijl tezelfdertijd nu sinds decennia dat de mechanisatie toeneemt - hetgeen simpelweg gewoon zou moeten functioneren als de vervanging van arbeid, niet de vervanging van werkgelegenheid - meer en meer banen verloren gaan, prijzen nog steeds opgeblazen worden, ze zijn al opgeblazen door de machine en toch, wordt het idee door de public relations gecreëerd dat het gerechtvaardigd is. En nu zitten we met massale werkloosheid, opgeblazen prijzen, een probleem met vraag en aanbod omdat mensen geen geld hebben om te kopen en consumeren - wat betekent dat de economische realiteit aan het krimpen is en niet opgeblazen wordt ondanks de inflatie - en je zit met het probleem dat je echte waarde van een product lang geleden verloren is gegaan, omdat de echte waarde arbeid is geweest. En omdat de ideeën van sparen, concurrentie, het oppompen van de multinational en de oorlog voor een gemonopoliseerde controle is uitgegroeid tot de weg van de wereld, de realiteit van wat werkelijk bestaat niet langer gemakkelijk bereikbaar is want: alles wat we hebben is onze opgeblazen beelden.

Dus uiteraard als we dit vertekend beeld van de werkelijkheid moeten blijven volgen wat gerechtvaardigd wordt door het woord 'inflatie', wat gewoon een model van statistieken is - en je kunt kijken naar het vorige blog over de nutteloosheid van statistieken (Een LeefbaarInkomen Gegarandeerd is de BIG Kwestie) - de statistieken blazen gewoon het idee op dat je weet waar je het over hebt, dus de statistieken zijn gewoon inflatie, het is gewoon Public Relations, het is gewoon een neppe en valse beeltenis en gelijkenis waarmee de feitelijke gegevens worden vervormd, zodat degenen die profiteren van het hebben van controle en toegang tot middelen via dit vertekend beeld, kunnen rechtvaardigen waarom het is dat de dingen zijn zoals ze zijn, waarom de armoede zo immense en uitgestrekt is... en daarom heb je dat het vreemde bizarre ding gebeurt bijvoorbeeld dat de zakelijke top dogs en de loyaliteit die ze kopen van mensen dat in het bedrijf is - evenals hun inkomen - de pan uit rijzen voor ten minste de laatste 30 jaar . Dus deze enorme winsten worden gebruikt om loyaliteit te kopen die de top dogs beschermen en deze zelfde ziekte is nu onderdeel van de overheid, waar de loyaliteit van mensen gekocht wordt, zodat ze de rijkdom van de enkelen kunnen beschermen, terwijl de meerderheid van de mensen op Aarde op één of twee dollar per dag bestaan - en dat is blijkbaar heel oké omdat het beeld opgeblazen is om te zeggen dat "Dat is genoeg voor hen om een leven te maken."

Dus dit inflatiepunt zal - als we het systeem niet veranderen - een effect hebben. Natuurlijk, als het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd werkelijkheid wordt, moeten we het economisch model veranderen: het werkt niet, het heeft een nep en vals opgeblazen beeld door economen die het woord 'Econoom' niet waardig zijn omdat ze de ecologie niet beheren en onderzoeken, het ecosysteem van de wereld, om ervoor te zorgen dat de fundamentele Mensenrechten van ieder mens worden beschermd.

Dus alles wat je weet over 'Economie', zoals verschillende mensen die dapper genoeg waren om op te staan ​​gezegd hebben "je bent gewoon voorgelogen". Economie/de Economen, de ideeën van Economie zijn allemaal gewoon een leugen en zodanig is inflatie - het beeld is opgeblazen, de waarheid en de gegevens zijn niet echt en de mens is misleid om te geloven dat hun gegevens niet in de handen van een centraal agentschap behoren te zijn om daadwerkelijk een stabiele omgeving te creëren. En ja, de multinational en de propagandisten kunnen zeggen dat ze doen en handelen volgens de wil van het volk, omdat het probleem van de inflatie zelfs daar bestaat, zijn de specifieke ideeën en samenzweringen doelbewust opgeblazen om dit beeld en de gelijkenis te creëren dat de wil van de mens blijkbaar democratisch wordt nageleefd - het is allemaal in het beeld en de gelijkenis van de inflatie.

Ten behoeve van dit alles om te functioneren, kun je beter het LeefbaarInkomen Gegarandeerd voorstel bestuderen waar we laten zien wat nodig is om in plaats voor een evenwichtige samenleving te zijn, waarin we alle inflaties en propagandas en misleiding laten zien en openbaren, waar we laten zien dat aan het eind, zelfs die in de huidige BIG voorstellen hebben alleen opgeblazen ego's - dus inflatie is echt werkelijk overal. Tegenwoordig hebben we zelfs de inflatie in termen van wat het doet met het lichaam, omdat het eten niet langer ondersteunend is voor het lichaam, want Gezondheid staat niet echt op de agenda van degenen die het beleid maken, het gaat allemaal over de winst. Inflatie is een gevaar overal rondom en tenzij we stoppen met alle inflatie - wat gewoon een mind/geest job is - en we teruggaan naar de realiteit en met feitelijke gegevens werken gebaseerd op het fysieke, zal ons economische evenwicht op Aarde niet worden hersteld, zullen we geen ecosysteem hebben dat Leven op Aarde ondersteunt en dat de Mensenrechten beschermt van ieder Mens.
Dit is een vertaling van Will the Living Income Guaranteed cause Inflation?

2 opmerkingen:

 1. Wat is een leefbaar inkomen? Geen belasting voordeel voor extra zorgkosten of als kinderen hebt tot 18 jaar, eigen hebt. Wat als je in de wia zit. Wat gebeurt er met het pensioen wat je tot nu toe hebt opgebouwd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leefbaar inkomen - enerzijds als basisinkomen, anderzijds als minimumloon - achten wij vanaf € 1500,-.

  Wat bedoel je met:

  Geen belasting voordeel voor extra zorgkosten of als kinderen hebt tot 18 jaar, eigen hebt.

  Wat als je in de wia zit.

  Wat is precies je vraag want alle uitkeringen worden vervangen door een leefbaar inkomen.

  Pensioen wat je tot nu opgebouwd hebt, wordt uiteraard gewoon uitgekeerd. We stellen daarbij voor er geen inkomstenbelasting meer over te heffen. Het verwijderen van directe belastingen (net als rent) stellen we sowieso voor als commonsense. Misschien dat dat ook gedeeltelijk je vraag over belastingvoordeel bij extra zorgkosten beantwoord. Kun je een casus aandragen s.v.p.?

  Ik vind het wel een voordeel geen loonbelasting en vennootschapsbelasting meer te hoeven betalen. Met een kleine overheid ook niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen