zondag 25 mei 2014

Wie Zijn Wij?

Equal Life Foundation is in het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd (LIG) als een oplossing voor de huidige wereldwijde economische instabiliteit en ongebreidelde armoede.

Het punt van het Leefbaar Inkomen is van cruciaal belang om tot een oplossing te komen die effectief en duurzaam zal zijn voor alle burgers en dus dient de maatschappelijke structuur, die op het moment het product is van de manier waarop we economisch functioneren, aangepast te worden om een dergelijke economische oplossing als het Leefbaar Inkomen te faciliteren. Binnen dat, moet men alles in de economie onderzoeken om te zien wat er vereist is om veranderd te worden om een ​​competitief model tot stand te brengen dat zowel diegenen faciliteert die niet in staat om volledig functioneel deel te nemen in de economie en diegenen die volledig functioneel in de economie zijn, als ook het creëren van voldoende motivatie voor de economie om levendig en dynamisch te zijn.


We hebben een ernstig probleem in ons onderwijs en de media toestaan beheerst te worden door bedrijven die propaganda uitzenden om hun eigen winstmakende regelingen te verzekeren, misleidt en voorkomt dat fatsoenlijk onderwijs en informatie bij de mensen komt om ervoor te zorgen dat iedereen begrijpt hoe het wereldsysteem werkt; zodat wij allen toezichthouders worden om ervoor te zorgen onze regering en economie effectief aan het functioneren is - dit gebeurt helemaal niet.


Tot nu toe lijkt het ook dat het punt nog niet duidelijk begrepen is dat om 'petities te doen' en/of 'met huidige leiders over een Leefbaar Inkomen te spreken' nogal contraproductief is; je zult puur op een wachtlijst geplaatst worden en nooit echt iets bereiken als bewezen is door de tijd. Er is maar één manier waarop Leefbaar Inkomen een echte kanshebber zal worden en mogelijk een nieuw economisch systeem; dit is door middel van een politieke agenda wanneer een politieke partij haar beleid baseert op het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd met een duidelijk omschreven kader om uit te leggen hoe het in de praktijk zal functioneren, wat er voor nodig is om het te implementeren, hoe men de noodzakelijke veranderingen tot stand zal brengen, wat voor soort onderwijs nodig zal zijn om een verandering in de mentaliteit van de burger te brengen en dan een schatting uiteraard hoeveel het gaat kosten en hoe lang het zal duren om het te implementeren.


Deze dingen zullen we faciliteren door middel van de Equal Life Foundation en we zullen onderzoeken en voorstellen publiceren die van jonge geesten komen die toegewijd zijn een oplossing te vinden voor de problemen die niet door onze vorige generaties opgelost zijn kunnen worden. We bestuderen de huidige systemen, ontwikkelen onze communicatieve vaardigheden en woordenschat die nodig zijn om creatief te zijn en toch kritisch binnen de noodzakelijke overwegingen om altijd oplossingen te formuleren met resultaten die altijd wat het beste is voor al het leven zijn. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke oplossingen, dan raden we aan dat je meedoet in dit streven. Het is zeker een benadering van een oplossing zoals Leefbaar Inkomen Gegarandeerd in de context van hoe het kapitalisme kan bevoordelen, omdat we gerealiseerd hebben dat dit de juiste aanpak is die aanvaardbaarder is binnen de huidige omstandigheden waarin we leven als mensheid.


Daarom met het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd kan men niet alleen 'een ieder een minimuminkomen garanderen', maar we moeten ervoor zorgen dat we het probleem van het systeem begrijpen en waarom, tenzij we de gingen hoe ze nu functioneren veranderen, het hele systeem niet gaat werken.


Gezond verstand onderwijs is noodzakelijk om de fundamentele problemen die over het hoofd zijn gezien te begrijpen als het gaat om het vaststellen van oplossingen om een Waardig Leven voor alle individuen te verschaffen; dat is waarom we tot de conclusie zijn gekomen dat de huidige crisis en de steeds toenemende problemen die we hebben ook oplossingen moeten hebben die gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd zonder te hoeven wachten op de individuen om het fundamentele beginsel dat het leven op Aarde mogelijk maakt te realiseren: Gelijkheid.


Wij vertegenwoordigen de stem van een generatie die hier is om oplossingen te creëren die het beste zijn voor iedereen, omdat de hier gepresenteerde voorstellen de blauwdruk zijn voor een wereld waar we allemaal trots op voor onze kinderen te komen kan creëren.Equal Life Foundation

Wil je meedoen? Neem contact met ons op!

Zie contactformulier in de rechterkolom hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten