donderdag 27 maart 2014

Leefbaar Inkomen Gegarandeerd en Transparantie van Bedrijven

Leefbaar Inkomen Gegarandeerd en Transparantie van BedrijvenIn het Leefbaar Inkomen Gegarandeerd met een kapitalistische aanpak is winst één van de hoekstenen; daarom moet daar voor gezorgd worden. Een ander punt dat neigt naar veel geld verspillen is het punt dat nieuwe bedrijven gestart worden die vervolgens mislukken. Vanuit dat perspectief is het aangeraden dat er - zoals je met stadsplanning hebt - je een bedrijfsplanning hebt waar het wordt vastgesteld welk type bedrijven de gemeenschap kan onderhouden dat mogelijk is binnen de geldhoeveelheid die er bestaat en dat die bedrijven uitgepland worden en aan de burger aangeboden om op te pakken met volledige steun van de afdeling bedrijfsplanning hetgeen deel moet worden als een overheidstaak, een burgerondersteuningsfunctie die ervoor te zorgt dat bedrijven niet mislukken.

Dit zal enorme hoeveelheden geld besparen hetgeen Leefbaar Inkomen Gegarandeerd een zeer goedkope oplossing maakt voor een situatie waarin er schijnbaar eindeloze hoeveelheden geld eindigen in of inbeslagname en/of mislukking en/of misbruik en/of wanbeheer. In dit stadium zijn er geen werkelijke cijfers van dit alles
bijgehouden - we krijgen de echte getallen nooit te weten van hoeveel er eigenlijk verspild is. Maar er wordt meer verspild door inbeslagname, wanbeheer, liefdadigheid en het misbruik van oprichting van stichtingen te wijten aan de invloed van de consument dan wat er nodig is om een Leefbaar Inkomen Gegarandeerd tot stand te brengen.

Je moet jezelf een aantal vragen stellen:

  •    Waarom zijn het geen duidelijke cijfers die de bevolking informeren over het beheer van de middelen?
  •     Waarom zijn er geen cijfers bijgehouden van hoeveel er eigenlijk verloren is door middel van inbeslagname?
  •     Hoeveel is eigenlijk verloren door bedrijven die failliet gaan?
  •     Hoeveel is er eigenlijk verloren door mensen die hun baan verliezen in dit stadium, niet kunnen deelnemen aan het systeem, niet in staat om bijvoorbeeld belasting te betalen of om spullen te kopen om de inkomsten te verhogen?
  •     Hoeveel wordt verspild door corrupte overheidsfunctionarissen?
  •     Hoeveel is geleid richting ongeschikte plaatsing van aanbesteders?

Dit zijn enorme bedragen die je verstand te boven gaan; hoe veel gebeurt er omdat er geen toezicht is en iedereen die deelneemt aan het systeem weet één ding: er worden middelen gestolen en er is wanbeheer en corruptie, dat is waarom ze geen transparantie willen, het komt goed uit.


In sommige landen zoals Zuid-Afrika is er het vooruitzicht van het in wetten plaatsen van 'gelimiteerde transparantie', hetgeen niets anders is dan zeggen: 'Laten we corruptie legaliseren!' Dus de integriteit van de mens in een Basisinkomen Gegarandeerd systeem moet worden beheerd met behulp van een systeem. We hebben de technologie nu om systemen op z'n plaats te hebben die de mens kan ondersteunen in de mate van het creëren van een systeem dat betrouwbaar is en dat iedereen in de wereld effectief assisteert. Wij hebben de expertise om dit te doen, nu hebben we de wil nodig om corruptie te stoppen en om misbruik te stoppen. Dit kan gedaan worden door het Garanderen van een Basisinkomen, een minimumloon te garanderen en winst te garanderen, omdat al deze drie fundamentele stenen daadwerkelijk het bestaan ​​en de uitbreiding van het Kapitalisme garanderen en een hoog functionerende en effectieve samenleving tot stand brengen met het gebruik van technologie om te produceren wat zal zorgen voor het juiste gebruik van middelen, technologie en menselijke creativiteit. Dit kan niet gebeuren zonder een gevoel van vrijheid en geld geeft een gevoel van vrijheid.


We zijn tot de conclusie gekomen dat het proberen een samenleving te vestigen zonder een manier waarin de mens haar vrijheid kan uiten gewoonweg niet gaat werken. Vrijheid is in geld, het vertaalt als de mogelijkheid om jezelf te uiten op een manier waar je je  empowered voelt evenals dat het vertaalt als het erkend en gerespecteerd hebben van je Basismensenrechten. Niet genoeg geld hebben is om mensen te ontkrachten en om hen de criminaliteit in te dwingen en zoals je hebt gemerkt raken enorme hoeveelheden geld verloren aan criminaliteit. Al deze dingen zullen stoppen als we beschikken over een fatsoenlijk technologisch systeem dat we met groot gemak kunnen vestigen in dit stadium. Wij hebben de technologie en de bestuurlijke mechanismen om dit te doen. In een kwestie van een paar jaar zal de hele wereld een internetgrid zijn en kunnen we gebruik maken van al deze dingen om criminaliteit en corruptie te voorkomen.


Basisinkomen Gegarandeerd is niet alleen een kans om jezelf te ondersteunen vanuit een economisch perspectief in termen van het waarborgen van ieders voortbestaan , maar ook vanuit economisch perspectief om een gelijke kans te hebben om jezelf en je familie te ondersteunen, wat een Basismensenrecht is. Dit is het gelijke recht dat we aan elkaar geven om potentieel vermogende individuen te worden terwijl we ervoor zorgen dat alle middelen gelijkelijk beschikbaar worden gesteld voor iedereen.


Equal Life Onderzoeksgroep


Geen opmerkingen:

Een reactie posten