donderdag 1 augustus 2013

Een Leefbaar Inkomen Gegarandeerd is de BIG Kwestie

http://basicincomeguaranteed.files.wordpress.com/2013/07/a-living-income-guaranteed-is-the-big-issue.jpg

Ja, een leefbaar loon, een leefbaar inkomen voor ieder mens is een fundamenteel mensenrecht dat door de menselijke geschiedenis heen is geschonden. Het is door alle literatuur, onderwijs en religie van onze cultuur gerechtvaardigd door het creëren van een model waarin je leven blijkbaar een cast is waarin je een positie hebt waarvoor je dankbaar moet zijn, omdat 'je leven je door een hogere kracht gegeven is'. Velerlei manieren zijn door de tijd heen gevonden om de ongelijkheid die er bestaat te rechtvaardigen en de elite een rol toe te wijzen als op één of andere manier belangrijker, meer bedeeld dan die niet hebben.  Hier zijn de elite duidelijk degenen die in staat zijn om de propaganda te financieren die dit een acceptabele manier van leven gemaakt heeft, door van de oude kastensystemen in het oosten van vandaag het kastensysteem van 'positief denken' te creëren, helemaal bewerend dat een ieder individueel verantwoordelijk is voor wat en waar ze zich bevinden in deze wereld. Als we kijken naar de feiten van hoe het systeem functioneert, dan kunnen we duidelijk zien dat dit niet waar is. Als we kijken naar het feit dat er een onvermogen bestaat om een ​​democratisch model te gebruiken om verandering teweeg te brengen, waarbij elke persoon één stem heeft en dus zou de meerderheid - als ze in werkelijkheid in staat zouden af te wegen wat het beste is - stemmen voor wat het beste is en wat het beste creëert altijd een resultaat dat ook het beste is voor het individu. Ja, de machthebbers die de inhoud van de menselijke geest via de media beheren, door middel van entertainment, via televisie, door middel van onderwijs, door middel van religie, door alle middelen die nu bestaan ​​- omdat ze het financieren en ze aan het financieren zijn wat hun rechten beschermt, maar geen mensenrechten beschermen - die zullen in een mindere positie komen dan waar ze nu zijn, maar een aantal van hen bezitten vrijwel de hele wereld! Dus: ze gaan moeten delen.

Wat interessant is in alle economische benaderingen en activisme benaderingen in relatie tot het probleem van de wereld is dat er geen werkelijke substantie is in hun benaderingen. Als je naar de economische modellen kijkt en hoe de dingen gebaseerd zijn op mogelijke uitkomsten, worden opinies bijvoorbeeld gebruikt wat statistieken zijn. Statistiek is het zeer slimme ontwerp van de public relations-industrie waardoor mensen worden gemanipuleerd.

Dit is een vertaling. Lees je liever het origineel klik hier
Als we naar de statistieken kijken en je een model bouwt - laat ik je een voorbeeld geven om mijn punt te tonen: als de helft van je lichaam in een vriezer is en de andere helft is in de oven kun je statistisch bewijzen dat je nu 'gemiddeld comfortabel' bent- dat is bizar! Maar dat is wat statistieken doen, het is een manier waar je informatie kunt modelleren om het antwoord aan te passen dat je wilt.

Nu, begrijp dat onze opvoeders en onze wetenschappers allemaal gefinancierd worden met subsidies, ze hebben basissubsidies die ze vervolgens gebruiken om 'onderzoek' te doen - maar ze doen niet echt onderzoek, ze worden geïnstrueerd om modellen te bouwen die het public relations doel zal passen van de vennootschap of de regering die de subsidie ​geeft ​- ze zijn geen echte wetenschappers, ze zijn geen echte opvoeders, ze zijn gewoon loonslaven, omdat het een vorm van slavernij is. Ze worden door geld gedwongen om de instructies op te volgen en modellen te bouwen die gebruikt kunnen worden om het volk te misleiden, zodat zij niet de macht en rijkdom bedreigen die gelegen is in maar een paar familielijnen.


En iedereen die profiteert van dit systeem zoals het nu bestaat eindigt op een bepaalde manier als een slaaf, omdat je zo goed als aanvankelijk door geld en rijkdom  gedwongen bent je principes te wijzigen en vervolgens je principes en je integriteit te nemen om een vorm van opinie te creëren, een vorm van statistisch model om je beslissingen te rechtvaardigen, zodat je voor jezelf 'rechtmatig' en rechtvaardig klinkt. Dit is bijvoorbeeld een fascinerende zaak, want als je kijkt naar de huidige basisinkomengarantie modellen die gepresenteerd worden in plaatsen als Europa en in Scandinavië in het bijzonder, is er geen echt onderzoek gedaan over de impact dat zo'n model in alle andere landen in de wereld zou hebben.


Als je een land als Zwitserland neemt en je introduceert een basisinkomengarantiemodel, zal je het consumentisme in Zwitserland verhogen; er zou geen andere werkelijke verandering zijn, maar dat zou tot een resultaat leiden dat de Zwitsers meer van de middelen op aarde zullen consumeren, hetgeen in andere landen tot armoede zou leiden. Uiteraard hebben ze zulke punten niet beschouwd of onderzocht omdat ze niet echt geven om iets anders behalve hun eigen zak, ze niet willen overwegen dat het probleem bestaat in de manier waarop informatie wordt verplaatst, in hoe het onderwijs functioneert, in hoe religieuze hersenspoeling functioneert, in hoe het economisch model is gebaseerd op statistische gegevens wat betekent dat je geen enkele informatie uitgegeven door een overheid kunt vertrouwen omdat ze alleen statistieken gebruiken; ze maken geen gebruik van feiten.


Het feit dat ideologieën als 'Anonymous' worden gebruikt om angst te creëren, zodat 'je je gegevens niet deelt' onderschrijft gewoon het feit dat de gemiddelde mens geen notie heeft van wiskunde en van het belang van wiskunde in onze fysieke wereld. Zodat er geen exacte gegevens zijn waarmee een systeem dat het beste voor allen is gecreëerd kan worden, waar een ieder verzorgd zal worden want niemand wil hun gegevens delen, je bent bang voor iedereen. Er is deze complete samenzwering van angst die over generaties verspreid is om ervoor te zorgen dat je op het einde slechts een nummer wordt - precies wat de Bijbel voorspelde - en dat alles wat je doet altijd alleen over cijfers gaat, maar nooit over wiskunde. Het is altijd over hoeveel geld je kunt maken, winst, cijfers en statistieken wat gewoon nummers zijn, nummers die niets betekenen en je kunt het eruit laten zien als alles: Public Relations Propaganda.


In de tussentijd wordt de situatie in de wereld steeds erger, de waarde van je arbeid is nu waardeloos. Het is noodzakelijk om de voorstellen te bestuderen van de Gelijk Leven Stichting / Equal Life Foundation, we doen feitelijk onderzoek, we baseren het op feit, we tonen je hoe incorrecte redenering en eigenbelang tot problemen zal leiden, we laten je zien dat tenzij wat je op Aarde installeert, wat je op Aarde promoot gebaseerd is op feiten, dat betekent op de feiten die op de grond zijn - met de voeten op de grond - de feiten van de levens van de mensen en tenzij we tot een punt komen waar we kunnen beseffen dat dit wiskundig feit nodig is om de wiskundige zekerheid van de uitkomst te krijgen om een systeem te produceren dat het beste is voor iedereen en we door blijven gaan met het promoten van het idee van de Vrije Keuze onder de vermomming van statistische modellen genaamd meningen, wat een compleet gebrek aan vermogen creëert voor de mens om enige redenering te doen, zal de wereld doorgaan erger te worden - het is een feit.


Je moet begrijpen dat de anatomie van de feiten in deze wereld gebaseerd is op fysieke zekerheid - niet op de geestelijke/mentale modellen van opinies waar je slim probeert te lijken met allerlei modellen die je op papier tekent, kleine lijnen makend die je 'grafieken' noemt en zeggende 'dat is de beweging, dat is de frequentie, dat is de energie'.


Doe je onderzoek, vergezel ons in dit proces van een Leefbaar Gegarandeerd Inkomen als een mensenrecht voor ieder wezen van geboorte tot dood, dat is het minste wat je voor je eigen kinderen wilt; je wilt er zeker van zijn dat je generaties een toekomst hebben? Dit is de weg om te gaan.


Tijd om te ontwaken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten