maandag 22 juli 2013

De B.I.G. Scam en Robin

www.basicincome.me
Dus, bij de Equal Life Foundation wat een non-profit organisatie is onderzoeken we oplossingen die het beste zullen zijn voor alle mensen op aarde, daarom was B.I.G. uiteraard één van de punten die we onderzochten. En toen zagen we de waarschijnlijkheid en de mogelijkheid van een dergelijk systeem om een aanvaardbare drager te worden voor economische verandering in de wereld. Aanvankelijk wekte B.I.G. geen enkele belangstelling, omdat de huidige structuur van B.I.G. zoals het bestaat als een 'Basic Income Grant' een vorm van cognitieve disinformatie is, waar de meerderheid van de mensen die niet beschikken over economische stabiliteit een recht op leven wordt verleend en het feit dat ze een recht hebben op leven al is afgedankt en genegeerd en het gebruikt werd om het B.I.G. principe te beschrijven.

Dus, hebben we de woorden nagetrokken omdat wij als mensen levende woorden zijn en daarom dienen de woorden die het principe van het basisinkomen als een mensenrecht beschrijven gegarandeerd te worden en simplistisch, omdat we onderzoek doen hoe deze dingen van invloed zijn op de menselijke geest, was ik erg duidelijk dat we het moeten presenteren als B.I.G.: BasisInkomen Gegarandeerd. Welnu, we zijn geen politieke organisatie, dus we gaan niet betrokken raken in de politiek -- maar het betekent niet dat een aantal van onze leden/donateurs/mensen die als onze groep
wandelen het kunnen, maar in de tussentijd kunnen we niet stil blijven wanneer degenen die pretenderen B.I.G. te leiden in feite nog niet gewaar genoeg zijn te beseffen wat ze eigenlijk doen en waarom het is dat ze - na een hele tijd met B.I.G. - nergens zijn gekomen.

Dit is de reden waarom we het Basisinkomen Gegarandeerd binnen een structureel ontwerp zullen presenteren en binnen de manieren waarop het het beste voor alles en iedereen zal worden; met een plan hoe het te implementeren als een gegarandeerde structuur, stabiel en voor een continue toekomst die het fundamentele mensenrecht van een waardig leven op aarde ondersteunt.

Verder, hebben we leden die hun leven wijden om te studeren hoe de wereld functioneert, die economie studeren, die wiskunde studeren, die oplossingen bestuderen en die alle dingen onderzoeken en daaruit behouden wat het beste is en alleen dat wat meetbaar effectief is. Momenteel hebben we zogenaamde 'leiders' in de B.I.G. groep die ons een 'Scam' willen noemen.


Nu, een Scam is één van de structurele woorden die gebruikt worden door overheden, religie en corporaties om de levende angst in mensen
te drijven - het is een vorm van cognitieve disinformatie om een angstige dissociatie te veroorzaken en ervoor te zorgen dat de persoon nooit voor zichzelf dingen onderzoekt. Nu, Robin Ketelaars (van de Vereniging Basisinkomen) heeft niets te vrezen van ons gekregen, hij heeft veel te vrezen voor zichzelf omdat hij al die tijd verkeerd kan zijn geweest in hoe hij de B.I.G. oplossing presenteerde. Bijvoorbeeld, een petitie te hebben opgesteld - ik veronderstel dat hij daarbij betrokken is omdat hij het aan het promoten is - om een ​​miljoen handtekeningen aan de Europese Unie te presenteren om het B.I.G. voorstel te bespreken gaat werkelijk nergens over, je kunt gewoon de geschiedenis bestuderen.


Als je wilt weten wat verandering brengt neem dan eens een kijkje wat er gebeurde in Namibië en Zuid-Afrika, hoe verandering werkelijk wordt gestructureerd onder de unie zoals de Verenigde Naties, waar voorstellen worden opgesteld waar nieuwe verklaringen van rechten opgesteld zijn en waar dit feitelijk gepresenteerd wordt door middel van een referendum, wat vervolgens leidt tot verandering en vervolgens door middel van een gestructureerd politiek proces, heb je dan een nieuwe regering op z'n plaats - deze dingen zijn uitgebreid gefinancierd en onderzocht. Er is geen manier, tenzij de Basic Income Grant mensen hun aanpak veranderen dat het ooit effectief kan zijn, omdat het als een economische bedreiging wordt gezien om B.I.G. als onderdeel van een economie te hebben. Het moet iets zijn dat een toegevoegde waarde is voor het economisch systeem - dat is de reden waarom met het Basisinkomen Gegarandeerd we de oplossing aan het onderzoeken zijn om te komen tot de integratie van de huidige vorm van het kapitalisme erin; op deze manier ervoor te zorgen dat degenen die grote rijkdom hebben gemaakt - al kan het zijn dat ze het gemaakt hebben op allerlei manieren die niet per se de beste zijn - we hen vergeven en we liever focussen op het oplossingspunt hetgene is waarom Desteni over vergeving gaat, iets dat je helpt voorbij je eigen ego te komen om niet alleen te blijven steken in wat je probeert te krijgen zonder rekening te houden wat het beste is, maar om ervoor te zorgen dat je de beperking verwijdert in jezelf om te overwegen wat het beste is.

Dus Mijnhr. Robin Ketelaars probeert me op een persoonlijk niveau aan te vallen op basis van aperte gegeneraliseerde leugens zonder onderzocht te hebben wat we gedaan hebben - nog zonder een pad met ons gewandeld te hebben, het grote punt te weten waar een persoon/waar een zaak allemaal over gaat is met hen te wandelen en "a peck of salt"* te eten. Dat is de metafoor, dat heb je niet gedaan, je bent gewoon aan het proberen angst te zaaien. Het is erg jammer omdat het echt eigenlijk alleen het personage onthult dat je bent en dat je niet waardig bent als een leider. Je zou dienen af te treden en nieuw bloed erin krijgen omdat jij één van de redenen bent waarom de Basic Income Grant nooit ergens is gekomen - een beetje advies hier, onwaarschijnlijk dat je het zult aannemen.


Maar voor de rest van jullie mensen die misleid zijn door hoop zonder structureel behoorlijk ontwerp te komen om een begrip teweeg te brengen van wie je dit voorstel gaat presenteren - degenen die daadwerkelijk de macht hebben/diegenen met geld - om ervoor te zorgen dat ze meer geld zullen maken, anders gaan ze niet blij met je zijn, gaan ze niet met je basisinkomenvoorstel instemmen. Het is noodzakelijk dat je begrijpt en onderzoekt hoe het iedereen ten goede zal komen en door de Basic Income Grant onvoorwaardelijk te maken om de ideologie te creëren dat 'iedereen op die manier zal profiteren' = het gaat niet zo zijn, het kan niet onvoorwaardelijk zijn, het moet een structurele economische zekerheid zijn waar mensen van zullen profiteren - je kunt het niet gewoon 'onvoorwaardelijk' maken en het aan iedereen geven in de hoop dat ze het erover eens zullen zijn dat 'dat goed is', omdat 'ze ook een klein beetje krijgen', ze moeten jou nu net zo goed een beetje geven - maar dit plaatst de economie onder druk omdat er niets over de financiering van de B.I.G. echt begrepen
wordt, niets over wat het probleem voor tenminste de laatste 30-40 jaar veroorzaakte in termen van hoe de waarde van de arbeid van de mens is teruggebracht, waarom het leven niets waard is geworden? Niets van dat alles is begrepen.


Men moet het probleem fundamenteel begrijpen en zeker diegenen die het momenteel aandrijven hebben geen idee en hebben nooit echt enig onderzoek gedaan en proberen de rijken te manipuleren bij hen aan te sluiten door de Basic Income Grant 'onvoorwaardelijk' te noemen - wat een verspilling van tijd.


Ga ons na, we zullen niet zwijgen, we zullen niet gemanipuleerd worden door woorden van angst, we zullen de nonsens openbaren.Klik hier om het origineel in het engels te lezen


*) 'to eat a peck of salt' komt neer op dat je met iemand voor een lange tijd moet omgaan/leren

kennen voordat je hen kan vertrouwen/zeggen dat je hen kent. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten