woensdag 3 juli 2013

Basisinkomen en Vakbonden

http://2.bp.blogspot.com/-SzJcXo1un4c/UcdlRvXhNaI/AAAAAAAABBc/AzLo2KQSuKg/s1600/labor-union.jpgIn een democratisch systeem waarbij de burgers een management als regering kiezen om voor hun welzijn en hun mensenrechten te zorgen, zouden collectieve onderhandelingen nooit noodzakelijk dienen te zijn, noch het bestaan ​​van vakbonden. Arbeid is één van de vermogens, één van de bijdragen van een burger om hun land 'tot een betere plek voor iedereen te maken'. Het feit dat vakbonden en collectieve onderhandelingen noodzakelijk zijn om het meest fundamentele mensenrecht als het recht op waardigheid en financieel-economische stabiliteit van een burger af te dwingen, geeft aan dat er iets fundamenteel mis is met het systeem dat momenteel wordt geaccepteerd. Een basisinkomen en een minimumloon zijn dingen die de basis van de studie economie behoren te zijn om ervoor te zorgen dat het ontwerp van het economisch systeem hierin voorziet; en dus dat je concurrentie binnen de creatie van producten en basisbehoeften gebaseerd behoord te worden op kwaliteit en effectieve ondersteuning en NIET op het omlaag drijven van prijzen om meer werkloosheid te creëren en de fundamentele rechten van de mens te vernietigen.

Vakbonden zouden het basisinkomenvoorstel behoren te bestuderen en hun collectieve onderhandelingsvermogen gebruiken om te beginnen te werken in de richting van een economische oplossing die effectief is voor Iedereen - alle burgers in het land. Leiders die niet staan en de basisbehoeften niet leveren voor alle burgers en die de rechten van de burger als mensen niet beschermen behoren niet gekozen te worden - dat is het voordeel dat we hebben met de democratie. Democratie zou geen 'aanfluiting' moeten zijn zoals het nu is, het behoort een instrument te zijn waarmee men ervoor zorgt dat je vertegenwoordiging in feite je fundamentele mensenrechten vertegenwoordigt, niet alleen van jou individueel, maar alle burgers van een land - dat is vaderlandsliefde. Een patriot zal alle mensen behartigen in het land, niet alleen hun eigen zakken.


En dus nogmaals, ik zal zeggen dat de media
eigendom dient te worden van de mensen als een medium waarmee de burgers communiceren en henzelf onderwijzen om effectief te zijn in het elkaar ondersteunen om een ​​land te hebben dat economisch-financieel effectief functioneert en nooit van particulieren; en géén beleid moet ooit worden toegestaan ​​dat het land beschadigt, omdat dat te doen is om feitelijk op een manier te handelen die schadelijk is voor het welzijn van het land en zou per definitie - als we advocaten met wat gezond verstand hebben - de premisse voor verraad zijn en dat is de reden waarom je politiekorps zal bestaan, dat is dat je commerciële eenheden zullen bestaan ​​om diegenen te onderzoeken die schade aan de economie toebrengen en aan de rechten van de mens - dat is wat het doel van de politie eigenlijk is, het doel van de politie is niet het beschermen van de rechten van de rijken, het doel is om de rechten van de burger te beschermen, om ervoor te zorgen dat er niets dat is gebeurt dat werkloosheid zal veroorzaken, dat ertoe zal leiden dat mensen op straat Leven - dat is een misdaad!

We hebben een zeer vreemd criminologiesysteem, een rechtssysteem en economisch systeem, een politiek systeem en een onderwijssysteem. Nu, docenten kunnen niet eens  het basis gezond verstand uittellen van wat het is dat ze worden verondersteld de kinderen te leren, want onze curricula zijn niet ontworpen om mensenrechten te ondersteunen.


Dus hopelijk hebben we een aantal vakbonden die werkelijk kunnen functioneren binnen het begrip van wat het beste is voor alle burgers in een land om te zorgen dat ze een politieke kracht zijn die verandering brengt.Dit is een vertaling naar Creation's Journey to Life Day 428: Basic Income and Labor Unions
Day 428: Basic Income and Labor Unions

Geen opmerkingen:

Een reactie posten