zaterdag 6 juli 2013

Basisinkomen Gegarandeerd en Onderwijs

Eén van de fundamentele problemen in de wereld van vandaag is dat onderwijs irrelevant is geworden, want onderwijs is gebaseerd op je waarde die je aan een corporatie of een bedrijf kunt geven om een winst te maken en daarom behoren ook je arbeid en je onderwijs jou niet toe en voegt geen waarde toe aan het systeem en staat je niet toe om effectief te participeren in de wereld voor de verbetering van iedereen.

Nu in Zuid-Afrika bijvoorbeeld, heb je nu een puntensysteem waar je onderwijs gebaseerd is op een leven lang leren proces dat punten accumuleert. In het Basisinkomen Gegarandeerd Systeem zal onderwijs je verbetering van je arbeidswaarde zijn - je arbeidswaarde zijnde de vermogensaanwas die je toevoegt aan het systeem. En zo zal het ook de manier zijn waarop we geld toevoegen aan de geldhoeveelheid en de manier waarop we de economie groeien. Volgens je onderwijs en de punten die je toevoegt aan je arbeidswaarde, je dienstverlening en arbeidsvergoedingen die je inkomenswaarde zullen bepalen, zullen dienovereenkomstig verhogen bij een gegarandeerd niveau omdat het een vast raamwerk zal zijn dat gelijk is voor iedereen. Als zodanig kun je je vermogen om te verdienen uitbreiden door je arbeidswaarde te vergroten door je onderwijs uit te bouwen. Dit is de reden waarom onderwijs belangrijk zal zijn om op een kwaliteits- en evaluatieniveau te zijn dat gelijk is, zodat de arbeidswaardetoename gelijk is. De vorm van concurrentie binnen het systeem zou dan je motor zijn om je arbeidswaarde te verbeteren door onderwijs.


Dit zal onderwijs in waarde
terugbrengen en het zal ervoor zorgen dat diegenen met effectieve geaccumuleerde arbeidswaarde vermeerderen, omdat onderwijs prominente posities in zal nemen gebaseerd op de kwaliteit van de arbeid die dus een nieuwe kwaliteit in het wereldsysteem zal produceren: Het zal leiden tot een kwaliteit in dienst, een kwaliteit in de algemene levensstandaard van de mens omdat we een systeem van onderwijs zullen hebben op basis van integriteit, een economisch systeem gebaseerd op integriteit. Onze arbeid zal onze waarde waard zijn, wat belangrijk zal zijn vooral in termen van het Basisinkomen Gegarandeerd omdat je dienstverleningskosten/arbeidskosten een waarde van dienstbelasting/omzetbelasting/BTW zullen dragen wat een vorm van belastingwaarde is die gecreëerd wordt door middel van arbeid en niet door middel van de hulpbron en dus in het groot het vermogen van het systeem zal vergemakkelijken om een basisinkomen Gegarandeerd te leveren en onderhouden.


Dit is een vertaling naar Creation's Journey to Life Day 435: Basis Income Guaranteed and Education

Geen opmerkingen:

Een reactie posten