vrijdag 12 juli 2013

Staatsondermijnend Verraad ondermijnt de Fundamentele Mensenrechten van de Burgers


Er schijnt een misverstand te zijn over de woorden staatsondermijnend verraad - staatsondermijnend verraad is om schade te veroorzaken of om een ​​regering te ondermijnen. Een regering is de burgers die zichzelf vertegenwoordigen, ongeacht welk systeem wordt gebruikt uiteindelijk - dat is wat de regering vertegenwoordigt: de burgers. Daarom is elke actie die wordt ondernomen om het welzijn van de burgers in een land te ondermijnen - bijvoorbeeld het veroorzaken van armoede of afnemende middelen, het veroorzaken van schade aan de burgers van een land = dat is staatsondermijnend verraad en dat is hoe het moet worden benaderd.

Staatsondermijnend verraad is zeker niet wanneer men misbruik door je regeringsvertegenwoordigers openbaart dat ze verantwoordelijk moeten worden gehouden en wat ze doen transparant moet zijn en daarom moet men op zorgvuldige wijze opnieuw naar het woord 'staatsondermijnend verraad' kijken.
Binnen een Basisinkomen Gegarandeerd systeem stellen we voor dat dit begrip staatsondermijnend verraad is wat het werkelijk betekent: iedereen die het welzijn van de burgers ondermijnt om schade aan mensen in het algemeen te berokkenen, hen financiële problemen te veroorzaken, de economie veroorzaken niet evenwichtig en effectief de mensen te ondersteunen, puur voor het doel van het maken van winst = dat is staatsondermijnend verraad en landverraad en moet als zodanig worden behandeld.


Voor het origineel klik hier

1 opmerking: