zaterdag 6 juli 2013

Economische Vrijheidsstrijders Zouden Basisinkomen Gegarandeerd Moeten Bestuderen

[262765_246077865409628_201507_n%255B7%255D.jpg]


De nieuwe groep in Zuid-Afrika de Economische Vrijheidsstrijders vereist een economisch model dat ervoor zal zorgen dat het electoraat ondersteunt waar ze voor staan ​​en dus, het moet praktisch en effectief zijn. Allereerst zou ik willen voorstellen dat ze 'The Freedom Charter' adopteren, want dat is een document dat bedoeld was om de fundering van de Zuid-Afrikaanse samenleving te zijn, dan stel ik voor om het Basisinkomen Gegarandeerd te bestuderen, omdat dat ervoor zal zorgen dat indien toegepast - en uiteraard zal er wat studie in gestoken moeten worden - het de overleving en de uitbreiding van het kapitalisme en de winst zal verzekeren en voor een waardig leven voor ieder mens in het land zal zorgen.

Het is noodzakelijk om een werkelijke economische oplossing te bestuderen die praktisch is en in het voordeel van alle deelnemers; of het nu de burger is of de bedrijfseigenaar of de corporatie of de regering - alle van hen zullen profiteren van een gestructureerd systeem dat gebaseerd is op het fundament van het borgen van een waardig leven voor iedereen.



Dit is een vertaling naar Creation's Journey to Life Day 436: Economic Freedom FightersShould Study Basic Income Guaranteed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten